Denna blogg fokuserar på lån av alla de slag. Vi går noggrant igenom vad

som krävs för att bli beviljad bland annat ett banklån, ett snabblån och ett bolån. Alla dessa skiljer sig mycket åt och har olika kriterier för att bli beviljade. Vi som skriver på denna blogg är mycket intresserade av ekonomi och vill dela med oss av våra kunskaper om lån.

På bloggen kommer vi titta närmare på när det är värt att ta ett lån och när du ska se dig om efter andra alternativ. Det finns allt för många historier om folk som hamnat i en knepig situation när de tagit ett lån. Vi vill guida dig rätt i denna djungel och hjälpa dig att undvika en situation där du inte kan betala tillbaka. Vi vill poängtera att vi inte är några ekonomiska rådgivare utan endast vill ge dig information om vilka olika typer av lån det finns.

En annan sak som vi skriver mycket om här på bloggen är hur man gör en låneansökan. Det beror lite på vilken typ av lån det handlar om. När det rör sig om ett snabblån gör du vanligtvis ansökningen online. Vid större lån måste du göra ett personligt besök hos en bankman. Vi berättar mer om hur de olika ansökningarna går till och vad du ska tänka på. Förhoppningsvis ger vi dig de bästa förutsättningarna för att få ditt lån beviljat. Hoppas du får mycket matnyttig info här på bloggen!